Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ. Ο κολλητός φίλος του Παντελίδη αποκαλύπτει τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες...

Ο κολλητός φίλος του Παντελίδη αποκαλύπτει τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρεςΤι αποκάλυψαν στην οικογένεια του τραγουδιστή
 - Τι του φάνηκε περίεργο στις πρώτες κουβέντες της Φρόσως Ο Σπύρος Ζωΐτσας, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, μίλησε σήμερα on camera για το θάνατο του αγαπημένου του φίλου, αλλά και για όσα ακούγονται για το δυστύχημα. Ο Σπύρος Ζωΐτσας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο κανάλι Star, ανέφερε τι δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στην οικογένεια.
 «Πολλά ακούστηκαν για το ποιος οδηγούσε. Ακόμα και στην αρχή με το που βγήκε από το αυτοκίνητο η Φρόσω, είπε ξαφνικά σε κάποιους περαστικούς “Δεν οδηγούσα εγώ αλλά ο Παντελής.” Αυτό αν όντως ισχύει, δεν κατάλαβα γιατί το είπε. Μου φαίνεται όμως, λιγάκι περίεργο. Μπορεί η κοπέλα να το είπε σαν αντίδραση από το φόβο της» τόνισε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο κολλητός φίλος του Παντελίδη φρόντισε να προσθέσει:
 «Όλα θα φανούν μετά τα πορίσματα … Από την άλλη και ο Παντελής να οδηγούσε με το πρώτο χτύπημα που θα έκανε, πιστεύω κάποια αντίδραση θα είχε. Το αμάξι όμως δεν είχε καμιά αντίδραση. Δεν υπήρχαν καθόλου χτυπήματα στο θώρακά του και η κοπέλα που βρέθηκε χτυπημένη πίσω στο αμάξι, στη μεριά του συνοδηγού ήταν. Είναι περίεργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου