Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. "Έχω τον κόσμο στο πλευρό μου" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ" ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Η σύλληψή του έγινε το θέμα της ημέρας, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κατακεραυνώνουν τόσο την κυβέρνηση, όσο και τις αστυνομικές δυνάμεις, για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν. Ο 61χρονος καστανάς, μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr, αποκάλυψε ότι από αύριο θα βρίσκεται εκ νέου στο πόστο τουΟ λόγος για τον... διάσημο -πλέον- καστανά από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, ενώ πουλούσε την πραμάτεια του, στο κέντρο της πόλης, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.
 Μάλιστα, το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη θορύβησε ακόμη και τον πρωθυπουργό, ο οποίος σήκωσε το τηλέφωνο και συνομίλησε με τον Νίκο Τόσκα, προκειμένου να εκφράσει την ενόχλησή του. «Να συνεχιστούν οι έλεγχοι, αλλά να υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας σε σχέση με την έκταση και τη σοβαρότητα της κάθε παράβασης», φέρεται να διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Τόσκα. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, ο 61χρονος μικροπωλητής δεν είχε άδεια τα τελευταία οκτώ χρόνια, καθώς οι υπέρογκες οφειλές του προς το ΤΕΒΕ και την Εφορία δεν του επέτρεπαν να την ανανεώσει.
 Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε την Τρίτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια, ενώ αθωώθηκε για απείθεια απέναντι στους αστυνομικούς.
 Ο κ. Δήμου, μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr, ανέφερε ότι από αύριο θα βρίσκεται εκ νέου στο πόστο του, ενώ αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξέφρασε την πρόθεση να ανανεώσει την άδειά του. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά του που εν τέλει έπεσε στα μαλακά, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του. «Δεν με πειράζει. Έχω τον κόσμο δίπλα μου. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν», απάντησε ερωτηθείς σχετικά με τις οφειλές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου