Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ξύλο και χημικά στον Γέρακα ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΟΔΗΓΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΑ... "FAST AND FURIOUS"

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε τo βράδυ της Πέμπτης η λεωφόρος Μαραθώνος, στο ύψος του Γέρακα, μεταξύ της αστυνομίας και φίλων της ταχύτητας. Από νωρίς το απόγευμα η ατμόσφαιρα στην περιοχή μύριζε... μπαρούτι, με τις Αρχές να κάνουν την εμφάνισή τους με περιπολικά, ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες, οι αστυνομικοί μοίραζαν κλήσεις με... ιδιαίτερο ζήλο. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο μέρος στον Γέρακα (κοντά στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Λαυρίου) συναντώνται κάθε Πέμπτη οι λάτρεις της ταχύτητας. Δείτε τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στον Γέρακα: Συγκεντρώθηκαν 5.000 θεατές!
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται, με αποκορύφωμα στις 02.00 τα ξημερώματα, οπότε επί τόπου έφθασαν επιπλέον 2.000 άτομα (!), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των παρευρισκόμενων θεατών σε 4.000 με 5.000. Τότε ξεκίνησαν και τα σοβαρά επεισόδια: σύμφωνα με καταγγελίες στο zougla.gr, τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, συλλήψεις, να μπουν φωτιές σε κάδους κ.ά. «Ήταν σαν να βλέπεις ταινία.
 Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και από κάποιο σημείο και έπειτα η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Γινόταν ένας χαμός. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τόσο κόσμο» δήλωσε στο zougla.gr αυτόπτης μάρτυρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Σαν να γινόταν πόλεμος. Αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα, ξύλο...» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου