Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Α.Ε.Κ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΝΑΙ" για την «Αγιά Σοφιά»!

Δικαστικός θρίαμβος της ΑΕΚ! Πανηγυρική δικαίωση των θέσεων της για το γήπεδο, καθώς ο νόμος για την κατασκευή του κρίθηκε ως συνταγματικός από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας… Μια καθοριστική και άκρως θετική εξέλιξη έρχεται από το ΣτΕ για την προσπάθεια της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και μάλιστα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο της προσπάθειάς που καταβάλει η Ένωση, προκειμένου να περάσει το πρότζεκτ για την «Αγιά Σοφιά» στην φάση της υλοποίησης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία σας είχαμε ενημερώσει ότι αναμενόταν από μέρα σε μέρα, πραγματοποιήθηκε και η ετυμηγορία είναι άκρως θετική για την Ένωση.
 Συγκεκριμένα, προκύπτει ότι ομόφωνα η Ολομέλεια του ΣτΕ δεν αποδέχθηκε τις προσφυγές που κατατέθηκαν από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας και 17… πολίτες κατά του γηπέδου της ομάδας. Με απλά λόγια, ο νόμος που πέρασε από τη Βουλή και στον οποίο στηρίχθηκε η ΑΕΚ για να εκπονήσει το πλάνο για την κατασκευή του νέου της γηπέδου αποδεικνύεται ότι σέβεται το Σύνταγμα, κάτι που αποτελεί πανηγυρική δικαίωση της Ένωσης και των θέσεων της. Η απόφαση θα πρέπει να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
 Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε ένα άκρως σημαντικό χρονικό σημείο για την ΑΕΚ, καθώς τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των ανθρώπων της με τη Δημοτική Αρχή και το ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να της… παρουσιαστούν προτάσεις για την κατασκευή του γηπέδου στην έκταση του προηγούμενου. Μόνο που πλέον η Ένωση θα πάει σε αυτή τη συνάντηση, γνωρίζοντας ότι ο νόμος με τον οποίο της παραχωρήθηκαν τα επιπλέον 2,4 στρέμματα είναι Συνταγματικός, με την σφραγίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου