Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Αλλάζουν τα πλάνα της ΑΕΚ....

Τεράστιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ εν όψει της επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας. Άλλωστε, στόχος της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η «Ένωση» να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού,… διεκδικώντας από του χρόνου τον τίτλο. Μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Αυτό, σύμφωνα με τη SportDay, σημαίνει ότι θα υπάρξουν περισσότερες προσθήκες, με στόχο την απόκτηση παικτών που θα βοηθήσουν στην παραπάνω κατεύθυνση.
 Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον «Δικέφαλο» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος θα βοηθήσει τον Χρήστο Αραβίδη. Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν τα ονόματα του Τζεμπούρ και του Σα, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με ένα ακόμη μεγαλύτερο «όνομα». Επίσης, θα γίνει κίνηση και για έναν ακόμη φορ περιοχής, αφού ο Κρισάντους δεν έχει καταφέρει ακόμα να… πάρει μπρος. Με τον τραυματισμό του Μάνταλο, αναζητείται ένας παίκτης-κλειδί για να μην βιαστεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός να επιστρέψει και να μπορέσει να ακολουθήσει με την ησυχία του το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού.
 Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός δεξιού χαφ, με τον Λούκα να είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα, ενώ δεν αποκλείεται ο Πλατέλλας να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για την ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα προχωρήσει για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού για να δημιουργηθεί μία δυνατή τετράδα στόπερ μαζί με τους Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο. Ενίσχυση θα υπάρξει, επίσης, και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σοϊλέδη να παραμένει στο ρόστερ και τον Πεταυράκη να αποχωρήσει (ενδεχομένως και με τη μορφή δανεισμού). Τέλος, αναμένεται να ενισχυθεί και η θέση του τερματοφύλακα, με τους Ανέστη και τους Βούρα να βρίσκονται ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τον Αθανασιάδη του Πανθρακικού να είναι σε πρώτο πλάνο εν όψει του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου