Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.....ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

Προειδοποιεί το Greek-Weather.Org, πως την ερχόμενη... Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα έρθει να χτυπήσει την Ελλάδα, η πρώτη υπερκαταιγίδα του φετινού έτους 2015 !!
 Θα είναι όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, η μεγαλύτερη κακοκαιρία που θα πλήξει για το φετινό έτος την χώρα μας, με σφοδρές καταιγίδες, ισχυρές βροχές αλλά και θυελλώδεις ανέμους 8-9 μποφόρ.
 Η συγκεκριμένα κακοκαιρία θα χαρακτηριστεί από τα υψηλά ύψη βροχής που θα πέσουν στην βόρεια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα, ενώ αυτά τα φαινόμενα προβλέπεται πως θα είναι σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, ιδιαίτερα επικίνδυνα για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και για τις περιουσίες μας.
 Δεν αποκλείονται πλημμύρες και κατολισθήσεις σε πολλές περιοχές. Κίνδυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα υπάρχει και για την Αθήνα αλλά και για την Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όπως φαίνεται, ο Μάρτιος δεν μας έκανε την χάρη να μας βάλει στην Άνοιξη και έτσι θα δεχτούμε άλλο ένα χτύπημα από τον Χειμώνα.
 Θα έχουμε ουσιαστικά την πλήρη ανατροπή για την εποχή, δηλαδή θα έχουμε Χειμώνα μέσα στην Άνοιξη. Νεότερα θα έχουμε μέσω του Greek-Weather.Org τις επόμενες ώρες και μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου