Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΚΑΙΡΟΣ. Νεοτερες προβλεψεις....ενημερωση.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και πιθανόν πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 Αναμένονται ακόμη χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Στην Αττική στις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι σχετικά βελτιωμένος. Θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως15 βαθμούς Κελσίου. Νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα έντονα τις απογευματινές ώρες, προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ.
 Για σημερα Πέμπτη 26 Μαρτίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Την Παρασκευή 27 Μαρτίου ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου