Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις λόγω καιρού!...

Ματαιώθηκαν οι παρελάσεις σε πολλές περιοχές στης χώρας λόγω κακοκαιρίας. Εκτός από την Τρίπολη, το Λεωνίδιο και τη Λαμία, μαθητικές παρελάσεις δεν πραγματοποιήθηκαν σε αρκετές πόλεις, τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα: Με απόφαση του δημάρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη παρέλαση για την “Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου 1821″ στο Δήμο Παλλήνης, λόγω συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, δεν θα σταματήσει για τις επόμενες ώρες.
 Η κατάθεση στεφάνων θα γίνει εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Ακυρώνεται λόγω της έντονης βροχόπτωσης η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Αχαρνών. Ο Δήμος Περιστερίου ανακοίνωσε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώνεται η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821».
 Ακυρώνονται επίσης οι μαθητικές παρελάσεις στους Δήμους Βριλησσίων και Χαλανδρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει από το πρωί της Τετάρτης τη Λάρισα αλλά και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων του ΑΤΑ πως δεν αναμένεται ύφεση των καιρικών φαινομένων για τις επόμενες ώρες, δε θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητικών τμημάτων. Θα παρελάσουν μόνον οι σημαίες των σχολείων (εάν και εφόσον το ίδιο το σχολείο το επιθυμεί).
 Κατά τα λοιπά ισχύει το πρόγραμμα της παρέλασης όπως αυτό έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο, η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Κοζάνης δε θα διεξαχθεί, λόγω της συνεχούς και έντονης βροχόπτωσης. Θα παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες, ενώ κανονικά θα λάβει χώρα η στρατιωτική παρέλαση, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου