Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Oδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 32χρονο μοτοσικλετιστή στην Λ. Συγγρού...

Από την Τροχαία Καλλιθέας παρακαλούνται όσοι τυχόν πολίτες υπήρξαν μάρτυρες του περιστατικού, να καλέσουν στις Αρχές και να παράσχουν πληροφορίες Θέμα χρόνου η σύλληψη ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο έναν 32χρονο μοτοσικλετιστή επί της Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος του Αγίου Σώστη.
 Το περιστατικό έγινε χθες, λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Αυτοκίνητο που εκινείτο ομόρροπα με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας άτυχος 32χρονος άντρας από τον Χολαργό, συγκρούστηκε μαζί του, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού μοτοσικλετιστή. Ο ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου. Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα του, στη συνέχεια κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία Καλλιθέας έχει στη διάθεσή της καταθέσεις μαρτύρων, αλλά και βίντεο από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, στις οποίες έχει καταγραφεί το τροχαίο και η πινακίδα του δράστη, ο οποίος και αναζητείται πλέον για να συλληφθεί.
 Από την Τροχαία Καλλιθέας παρακαλούνται όσοι τυχόν πολίτες υπήρξαν μάρτυρες του περιστατικού, να καλέσουν στο τηλέφωνο του αξιωματικού υπηρεσίας στο 210-9542093 ή του διοικητή στο 210-9542004 και να αναφέρουν, όσα τυχόν είδαν και γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου