Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ. Διπλό φονικό στον Κορυδαλλό....

Μπροστά σ' ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν αστυνομικοί που έσπευσαν το πρωί σε πολυκατοικία στην περιοχή του Κορυδαλλού. Το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρισκόταν πεσμένο στην είσοδο του κτηρίου επί της οδού Κρέσνας 16, ενώ στο κλιμακοστάσιο πολύ κοντά στην εξώπορτα διαμερίσματος εντοπίστηκε το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες.
 Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια Λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, περίοικοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία, αναφέροντας πως ακούστηκαν πυροβολισμοί. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά με αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.
 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας και η γυναίκα που βρέθηκαν νεκροί ήταν παντρεμένοι, ενώ δράστης φέρεται να είναι ο αδελφός της δολοφονηθείσας, ο οποίος μένει στο διαμέρισμα του ισογείου και τώρα αναζητείται. Κάτοικοι πάντως της περιοχής αναφέρουν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι και στον άντρα που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα υπήρχαν χρόνια οικονομικές διαφορές. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου