Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αποστολος Γκλέτσος: τι απαντά στην πρόταση Λεβέντη να συνεργαστούν στις επόμενες εκλογές

Τι απαντά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρόταση του Βασίλη Λεβέντη να συνεργαστούν στις επόμενες εκλογές; Πόσα χρήματα πήρε για τις εκλογές 2015; Στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Αντ1 βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Στανίση με την «Τελεία», το κόστος του προεκλογικού του αγώνα, την πρόθεση του Βασίλη Λεβέντη να συνεργαστούν και τον Αλέξη Τσίπρα.
 Ακόμα, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε λόγο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που συγκεντρώνουν πάνω από 1,5%: «Εμείς πάθαμε το εξής… Πήραμε πάνω από 1,5%, πήραμε 1,7%. Δυστυχώς δεν παίρνουμε λεφτά, γιατί έφτιαξαν έναν νόμο 1 μήνα πριν που δε θεώρησε κανείς σωστό να μας το κοινοποιήσει, ότι έπρεπε στο 70% της επικράτειας, να έχουμε πλήρες ψηφοδέλτιο και δεν έχουμε πλήρες ψηφοδέλτιο.
 Άρα δεν παίρνουμε μία δραχμή» και σχολίασε την πρόθεση του Βασίλη Λεβέντη να κατέβουν μαζί στις επόμενες εκλογές: «Από εδώ και πέρα θα εξεταστούν πολλά ενδεχόμενα, πολλά μικρά κόμματα θα συνομιλήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
 Ακόμα όμως είναι νωρίς». Πόσο του κόστισε, όμως, ο προεκλογικός αγώνας; «35.000 που έκανε το χαρτί και το πήρα από το κράτος γιατί κατέβασα παντού ψηφοδέλτιο έστω και έναν και 50.000 δικά μου» επεσήμανε ο Απόστολος Γκλέτσος και τόνισε ότι αν τωρινή κυβέρνηση τα κάνει όλα καλά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει τον αγώνα του για τις επόμενες εκλογές. «Δεν έβαλα άλλους επωνύμους γιατί δεν ήθελαν να πουν ότι κάνουμε θίασο ή πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος αναφορικά με τους λόγους που δεν έβαλε κι άλλους celebrity φίλους του να τον στηρίξουν, εκτός από την Κατερίνα Στανίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου