Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

SUPER LEAGUE. Νικητής στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ........ OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-2...

Ο Περέιρα πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚΣτην πρώτη θέση της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ στη Super League, καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1 σκορ στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη την Τετάρτη, για την -εξ αναβολής- έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος
 Ο «δικέφαλος» του Βορρά, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έφυγε με το «τρίποντο» από το «Καραϊσκάκη» και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τους Πειραιώτες, που υπέστησαν την πρώτη φετινή τους ήττα στο φαληρικό γήπεδο.
 Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη στο μεγάλο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και, παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, σκόραρε με τους Αθανασιάδη (43’) και Περέιρα (51’), φεύγοντας με το μεγάλο «διπλό» από το «Καραϊσκάκη». Το γκολ με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο Ολυμπιακός το πέτυχε στο 45+1' ο Φουστέρ.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2
 Γκολ: 43' Aθανασιάδης (ΠΑΟΚ) - 45+1' Φουστέρ (Ολυμπιακός), 51' Περέιρα (ΠΑΟΚ) Κίτρινες κάρτες: Ρατς (ΠΑΟΚ), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Τσαλδάρης (ΠΑΟΚ), Φουστέρ (Ολυμπιακός) Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (60' Ντοσεβί), Αφελάι (60' Κασάμι), Φουστέρ, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου (67' Μπενίτες). ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης, Σκόνδρας (λ.τ. 56' Παπαδόπουλος), Κάτσε (80' Μάρτενς), Γκολάσα, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου