Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. H Sony παρουσιάζει το Playstation®4 20th anniversary edition!....ΦΩΤΟ.

H Sony παρουσιάζει το Playstation®4 20th anniversary editionΗ Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) ανακοίνωσε σήμερα το “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μια ειδική έκδοση του PS4, τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS) στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Η 20η Επετειακή Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PS. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 και τα συνοδευτικά περιφερειακά θα κυκλοφορήσουν στο κλασικό γκρι χρώμα (“Original Gray”) σε ειδική συσκευασία, που επίσης παραπέμπει στην κλασική κονσόλα.
 Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε. Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις*1. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε. «Το “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, ενθυμητικό του πρώτου PlayStation, το οποίο ενέπνευσε όλες τις μεταγενέστερες πλατφόρμες του PlayStation που παρουσιάστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια.
 Η συλλεκτική έκδοση του PS4 προσφέρει μια νοσταλγική αίσθηση στους φανατικούς του PlayStation, ενώ παράλληλα παρέχει μια ολόφρεσκη εμπειρία σε όσους δεν είχαν αποκτήσει την πρώτη κονσόλα, δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της Sony Computer Entertainment, Inc. «Το “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” ενσαρκώνει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για όλους τους φανατικούς gamers, τους εκδότες παιχνιδιών και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας έχουν προσφέρει τεράστια υποστήριξη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Προσδοκούμε στη στήριξή τους, καθώς οραματιζόμαστε και χτίζουμε το μέλλον του PlayStation για τα χρόνια που έρχονται. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε κορυφαίες gaming εμπειρίες και να δημιουργήσουμε τον κορυφαίο προορισμό για gamers από ολόκληρο τον πλανήτη, παραμένει ακλόνητη».
 Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation, προκειμένου να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας εφικτές μόνο στο PlayStation. Ειδικά χαρακτηριστικά της “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” Σχεδιασμός που θυμίζει έντονα το πρώτο PS Το σύστημα PlayStation®4(PS4™), το ασύρματο χειριστήριο (DUALSHOCK®4), η PlayStation®Camera, η κάθετη βάση και τα μονοφωνικά ακουστικά θα κυκλοφορήσουν σε γκρι χρώμα (“Original Gray”), μια ειδική απόχρωση που αναπαράγει την αντίστοιχη της πρώτης κονσόλας. Το λογότυπο της οικογένειας του PS βρίσκεται τόσο στο σύστημα PS4, όσο και στο DUALSHOCK®4 και την PlayStation®Camera και αποτελείται από έναν συνδυασμό χρωμάτων που παραπέμπουν στην πρώτη κονσόλα PS. Περίτεχνες λεπτομέρειες
 Τόσο στο PS4 όσο και στην επιφάνεια αφής του χειριστηρίου DUALSHOCK®4 υπάρχει το ανάγλυφο μοτίβο “△2○×□”, μια ειδική εκδοχή του λογότυπου “△○×□” με το “○” να παραπέμπει στον αριθμό “0”, προκειμένου να υποδείξει την εικοστή επέτειο. Επιπρόσθετα κάθε PS4 διαθέτει μια εγχάρακτη πλακέτα στην κάτω δεξιά γωνία της εμπρόσθιας όψης της κονσόλας, πάνω στην οποία αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός του συστήματος (από ένα έως 12.300). Αυτός ο αριθμός θα υπενθυμίζει στους τυχερούς κατόχους του PS4 ότι η κονσόλα τους είναι μοναδική στον πλανήτη. Ειδική συσκευασία Όλα τα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης και της κάθετης βάσης, φιλοξενούνται σε μια απλή αλλά και εντυπωσιακή συσκευασία. Το κουτί τυλίγεται με ένα λευκό περίβλημα, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει το λογότυπο της εικοστής επετείου του PlayStation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου