Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!....Πάτρα: Εξερράγη τάμπλετ στα χέρια 8χρονου!...

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ένα 8χρονο παιδί από την Πάτρα όταν εξερράγη στα χέρια του ένα τάμπλετ που λίγη ώρα νωρίτερα του είχαν χαρίσει οι γονείς του! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς και το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού και κατόπιν στους υπευθύνους του πολυκαταστήματος από το οποίο είχε γίνει η αγορά.
 Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης όταν το 8χρονο αγόρι περίμενε με λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια του το πολυπόθητο τάμπλετ. Οι γονείς του το έβαλαν να φορτίσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονταν στο κουτί και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία το παρέδωσαν στο παιδί τους. Και όταν εκείνο ξεκίνησε να παίζει, πίστευε ότι η χαρά του θα διαρκούσε για πολλή ώρα. Αλλά δυστυχώς μετά από μερικά λεπτά το μηχάνημα έκανε έναν δυνατό κρότο βγάζοντας καπνούς και το παιδί απέδειξε – ευτυχώς – πως είχε πολύ καλά αντανακλαστικά αφού το πέταξε σε αστραπιαία από τα χέρια του στο πάτωμα.
 Η ενέργειά του αυτή, όπως αποδείχθηκε τελικά, ήταν σωτήρια, καθώς ο 8χρονος θα μπορούσε να είχε υποστεί τραυματισμό στα άκρα κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε. Έντρομοι οι γονείς του έτρεξαν προς το μέρος του και έκαναν τον σταυρό τους μόλις αντίκρισαν το τάμπλετ στην κατάσταση που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες και ταυτόχρονα συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους ήταν καλά στην υγεία του και δεν είχε υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό, ως εκ θαύματος! Άμεσο το ενδιαφέρον του καταστήματος
 Αξιοσημείωτη πάντως ήταν και η αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος από το οποίο είχε αγοραστεί το ελαττωματικό όπως φάνηκε μηχάνημα. Οι οποίοι στο τηλεφώνημα που έκανε ο πατέρας του παιδιού αμέσως μετά το περιστατικό έδειξαν άμεσο και αυξημένο ενδιαφέρον για τον 8χρονο. Η υπόθεση, δεν οδήγησε σε κάποια αντιπαράθεση περαιτέρω (νομική ή άλλη) εφόσον οι υπεύθυνοι του πολυκαταστήματος διαβεβαίωσαν πως θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλα τα τάμπλετ της συγκεκριμένης παρτίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου