Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Ενημερωση....ΠΑΡΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!! ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!...

Πάρτε αλυσίδες και προετοιμαστείτε διότι σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, τα χιόνια θα φτάσουν σε πολύ χαμηλά υψόμετρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα επικρατήσει και παγωνιά με παγετό !! Μάλιστα σε ορισμένα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής χώρας, το χιόνι ενδέχεται να ξεπεράσει και το μισό μέτρο !! Γενικότερα οι προβλέψεις του Greek-Weather.Org
 κάνουν λόγο για πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο στην Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία και πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο, στην Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο.
 Γενικότερα αναμένεται να κλείσουν αρκετά οδικά δίκτυα από την χιονοκακοκαιρία αυτή. Να μην σας ξεγελάσει ο καλός καιρός που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, καθώς από το Σαββατοκύριακο προβλέπεται παγωνιά, χιόνια και σφοδρές καταιγίδες !! Οριακά για χιονοπτώσεις βρίσκονται για την ερχόμενη Κυριακή, ακόμα και πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, ωστόσο σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, θα ξεκαθαρίσει για το αν χιονίσει και σε αυτά τα τμήματα τις επόμενες 2 ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. Πετρέλαιο δεν έχουμε να ζεσταθούμε πως θα πάμε στα βουνά ακόμη δεν τρελαθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή