Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ..... Επτά αλλοδαποί «οικονομικοί μετανάστες» ανάμεσα στους συλληφθέντες στα “εορταστικά” επανασταστικά επεισόδια!!..

Επτά αλλοδαποί «οικονομικοί μετανάστες» ανάμεσα στους συλληφθέντες στα “εορταστικά” επανασταστικά επεισόδιαΣπασμένες βιτρίνες, λεηλατημένα καταστήματα, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, καμένα αυτοκίνητα, βανδαλισμοί ακόμη και μέσα σε πολυκατοικίες: Αυτό είναι το σκηνικό της επόμενης μέρας στα Εξάρχεια και σε κεντρικές λεωφόρους στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από μια νύχτα συγκρούσεων ανάμεσα σε αναρχικούς και λοιπούς ταραξίες και δυνάμεις της αστυνομίας, κατά τις οποίες έγιναν 296 προσαγωγές, 29 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν και 12 αστυνομικοί.
 Από τις 29 συλλήψεις το μείγμα ανέρχεται σε 22 Έλληνες και 7 αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» οι οποίοι συνελήφθησαν σε διάφορες φάσεις της αστυνομικής επιχείρησης. Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν βανδαλισμοί και πλιάτσικο σε πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις στην οδό Σταδίου, την Πανεπιστημίου και την Ομόνοια.

2 σχόλια:

  1. επίτηδες, δεν αναφέρετε την ελληνική χριστιανική αστυνομική αυθαιρεσία, τους μεταμφιεσμένους μπάτσους, τις βιαιοπραγίες τους, το ξύλο, τις βρισιές, τις παρανομίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δημοσιεύματα στο Αμανπιαρε !... δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή