Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Σπάνια συλλογή 100 αυτοκινήτων βρέθηκε σε αχυρώνα!!!

Αυτοκίνητα που θα ήθελε κάθε συλλέκτης στη συλλογή του...Μία συλλογή με 100 περίπου σπάνια κλασικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ της δεκαετίας του '30 και του '70 του περασμένου αιώνα, βρέθηκαν σε αχυρώνα στη Γαλλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αξία τους ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ καθώς η συλλογή περιλαμβάνει Ferrari 250 GT SWB California Spider του 1961 (παράχθηκε σε μόλις 37 μονάδες), Maserati Gran Sport A6G Frua, Bugatti 57 Ventoux κ.ά. Η συλλογή περιλαμβανει μία Ferrari 250 GT SWB California Spider του 1961 και μία Maserati Gran Sport A6G Frua Η συλλογή περιλαμβανει μία Ferrari 250 GT SWB California Spider του 1961 και μία Maserati Gran Sport A6G Frua Έπεσε έξω οικονομικά μαζί και η συλλογή...
Πάνω από 40 χρόνια αυτά τα αυτοκίνητα ήταν παρατημένα...Ο αχυρώνας ανήκε σε έναν Γάλλο ιδιοκτήτη μιας μεγάλης εταιρείας μεταφορών ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει το δικό του μουσείο με μηχανήματα πριν από τον πόλεμο αλλά και σπάνια αυτοκίνητα. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα... φρέναραν τα όνειρά του και έτσι παράτησε την ιδέα με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να βρεθούν στο αχυρώνα και να παραμείνουν εκεί για περισσότερα από 40 χρόνια.
 Τα 40 από αυτά είναι σε πολύ κακή κατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι σε θέση να πωληθούν ωστόσο, τα υπόλοιπα 60 θα δημοπρατηθούν κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η αξία τους υπολογίζεται από 12-15 εκατομμύρια ευρώ αν και σε μία δημοπρασία ποτέ δεν ξέρεις τι... λαβράκια μπορούν να βγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου