Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

RETRO...Αλίκη Βουγιουκλάκη: ποιο το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της....

Αλίκη Βουγιουκλάκη: ποιο το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο τηςΠοιο ήταν το μεγάλο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Τι αποκάλυφθηκε μετά από τόσο χρόνια; Διαβάστε τι συνέβη. Ήταν το μεγάλο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο θάνατος που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της και απέφευγε συστηματικά να μιλάει γι” αυτόν. Σε όλες τις συνεντεύξεις της μιλούσε μόνο για την πολυαγαπημένη της μητέρα. Αντίθετα, αναφορές για τον πατέρα της από την ίδια δεν υπήρξαν ποτέ. Η «News» ανοίγει τον φάκελο «Ιωάννης Βουγιουκλάκης: Νομάρχης Αρκαδίας» και καταγράφει καρέ καρέ όλες τις συγκλονιστικές στιγμές της εκτέλεσης του πατέρα της εθνικής σταρ.
 «Τον νομάρχη Αρκαδίας στην Κατοχή Ιωάννη Βουγιουκλάκη, τον πατέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τον σκότωσαν οι αντάρτες με τρόπο βασανιστικό. Θεωρήθηκε συνεργάτης των Ιταλών και των Γερμανών, με αποτέλεσμα μαζί με άλλους τέσσερις, αφού τους χτυπούσαν νύχτα μέρα, σχεδόν μισοπεθαμένους τους έβαλαν να σκάψουν τον τάφο τους. Εκεί αφού τους έριξαν μέσα, τους τουφέκισαν». Με αυτά τα συνταρακτικά λόγια ενός από τους τελευταίους επιζώντες της εποχής εκείνης, του Γιώργου Πετρίδη, αλλά και του αντιστασιακού Ανδρέα Κωτσόπουλου, η «News» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το μεγάλο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ένα μυστικό που η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη,
θέλησε να πάρει μαζί της στον τάφο. Δεν το αποκάλυψε ποτέ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι σε καμιά συνέντευξή της η Αλίκη δεν μιλάει για τον πατέρα της, αλλά δίνει όλη της την έμφαση στην πολυαγαπημένη της μητέρα, την κυρία Έμυ. Πίσω από τα χαμόγελα και τα αστραφτερά φορέματα. Πίσω από τη λάμψη, τη δόξα και τα πλούτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η γυναίκα που δημιούργησε το μύθο του ελληνικού κινηματογράφου, έκρυβε αυτό το μεγάλο μυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου