Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Δημητρης Μελισσανίδης: «Ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο Μαρινάκης»

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα όσα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ λοιπόν με προσωπική του τοποθέτηση ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους», ενώ φρόντισε στο τέλος της δήλωσής του να επισημάνει πως «Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια».
 Αναλυτικά αναφέρεται: «Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!! Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο. Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού.
 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του. Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου “πορίσματος” του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.
 Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση, να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο, να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους. Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο. Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου