Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. ΑΥΤΟΣ!.... σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν....ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Ρομπ Ο’ Νιλ. Αυτός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα μπιν Λάντεν και τη ταυτότητά του αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail. Ενας οικογενειάρχης που έχει ολοκληρώσει πάνω από 400 αποστολές στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού ναυτικού και έχει «καθαρίσει» πάνω από 30 στόχους. Ο Ρομπ Ο’ Νιλ αναμένεται να δώσει συνέντευξη στο FOX αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την ταυτότητά του.
 Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ο Νιλ πήρε την απόφαση να αποκαλύψει την ταυτότητά του μετά την αφαίρεση κάποιων στρατιωτικών παροχών Ο ίδιος εκτέλεσε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα με τρεις σφαίρες στο κεφάλι στις 2 Μαΐου 2011, όταν δηλαδή ως μέλος της «Ομάδας των 6», των επίλεκτων της Navy Seals στους οποίους ανατέθηκε η εξόντωση του καταζητούμενου τρομοκράτη, εξόντωσε τον διαβόητο τρομοκράτη. Το Fox News θα προβάλει ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν», το οποίο θα μεταδοθεί σε δύο μέρη. Εκεί θα αποκαλύψει πώς σκότωσε τον διαβόητο τρομοκράτη καθώς και θα εξηγήσει γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την ανωνυμία του.
 Μεγαλωμένος στην Μοντάνα, ο Ο’ Νιλ κατετάγη στον στρατό στα 19 του μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Σήμερα ζει μαζί με τον πατέρα του σε μια μονοκατοικία ενώ το γκαράζ του είναι γεμάτο ταριχευμένα ζώα ανάμεσα στα οποία μία αρκούδα, και πολλά ελάφια. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ο Νιλ πήρε την απόφαση να αποκαλύψει την ταυτότητά του μετά την αφαίρεση κάποιων στρατιωτικών παροχών από την υπηρεσία του μετά την απόφασή του να αποστρατευτεί έπειτα από υπηρεσία 16 ετών, και όχι 20, όπως θα έπρεπε. Ο Ο’ Νιλ αλλά και ο πατέρας του δηλώνουν ότι δεν φοβούνται πιθανά αντίποινα από το Ισλαμικό Κράτος.
 «Ο κόσμος μας ρωτάει πολλές φορές αν ανησυχούμε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός μας θα μπούμε στο στόχαστρο των τρομοκρατών του ISIS. Θα βάψω έναν μεγάλο στόχο έξω από την πόρτα του σπιτιού μου και θα πω “Ελάτε να μας βρείτε”». Η δράση του Ο Νιλ και της επίλεκτης ομάδας του έχει εμπνεύσει και κινηματογραφικά σενάρια, καθώς εμφανίζεται στις ταινίες «Zero Dark Thirty», «Captain Phillips» και «Lone Survivor»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου