Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΥΓΕΙΑ. Χυμός λεμονιού: πόσο πιο ισχυρός από τη χημειοθεραπεία!..

Χυμός λεμονιού: πόσο πιο ισχυρός από τη χημειοθεραπείαΠόσο ισχυρότερος είναι ο χυμός του λεμονιού από τη χημειοθεραπεία αφού δεν προκαλεί τις φοβερές επιδράσεις της; Ο χυμός του λεμονιού στην υγεία είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη χημειοθεραπεία. Η γεύση του χυμού λεμονιού είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προκαλεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας.
 Η πληροφορία αυτή προέρχεται από μία εκ των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο ύστερα από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών οι οποίες ξεκίνησαν από το 1970. Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι ο χυμός του «θαυματουργού» λεμονιού καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, μεταξύ αυτών και του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος
 Τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 φορές καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από ό,τι το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με το χυμό του λεμονιού καταστρέφονται μόνο τα καρκινογόνα κύτταρα ενώ δεν υπάρχει καμία επίδραση στα υγιή. Η πληροφορία αυτή κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστημών Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα φίλοι μου ένα ποτήρι νερό το πρωί είναι ο,τι καλύτερο για την υγειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή