Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!.Σκότωσε τα παιδιά της «για να πάψουν να υποφέρουν»

παιδια, σκοτωσε, υποφερουν, παψουνΗ 42χρονη Βρετανή μητέρα έπνιξε τα τρία παιδιά της για να τα «σώσει» από τη δύσκολη ζωή που βίωναν λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας τους. Η 42χρονη Βρετανή Τάνια Κλαρίνς οδηγήθηκε στο δικαστήριο, καθώς ομολόγησε πως έπνιξε τρία από τα τέσσερα παιδιά της για να σταματήσει «την ανυπόφορη ζωή τους».
 Η 4χρονη Ολίβια και τα 3χρονα δίδυμα Μπεν και Μαξ βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας, καθώς έπασχαν από Νωτιαία Μυΐκή Ατροφία (Spinal Muscular Atrophy – SMA), μια ασθένεια που αποδυναμώνει τις αρθρώσεις. Τα πτώματα των τριών μικρών παιδιών βρέθηκαν από την νταντά τους στις 22 Απριλίου, στο σπίτι όπου διέμενε η 42χρονη με το σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους. Η Κλαρίνς, αφού έπνιξε τα τρία της παιδιά, φαίνεται πως είχε, αργότερα, επιχειρήσει να δώσει τέλος και στη δική της ζωή αρχικά με υπερβολική δόση φαρμάκων και στη συνέχεια κόβοντας τις φλέβες της.
 Η νταντά τη βρήκε στο κρεβάτι της να κλαίει και φαίνεται πως η 42χρονη κατάφερε να της πει: «Είναι πολύ αργά. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα βοηθήσεις». Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατέρας των ανήλικων παιδιών Γκάρι Κλαρίνς μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη τους, έλειπαν στο εξωτερικό, γεγονός που έδωσε στη 42χρονη την ευκαιρία να προχωρήσει στην φρικτή αυτή πράξη, την οποία φαίνεται πως σκεφτόταν από καιρό και σίγουρα δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση.
 Στο γράμμα που άφησε για την νταντά των παιδιών έγραφε ανάμεσα σε άλλα, πως λυπάται για αυτό αλλά δε μπορεί να κάνει αλλιώς και, τέλος, πως την ευχαριστεί για όλα, αφού αν δεν ήταν εκείνη, θα είχε κάνει αυτή τη πράξη πολύ νωρίτερα. Η δίκη της κατηγορούμενης συνεχίζεται, ώστε το δικαστήριο να αποφανθεί για το ποια θα είναι η τιμωρία της, εφόσον η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή, αφού φαίνεται πως πάσχει από κατάθλιψη, ενώ συνεχίζει να επαναλαμβάνει πως παρόλο που λάτρευε τα παιδιά της, τα σκότωσε για να τα σώσει από μια δύσκολη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου