Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ολυμπιακός: Στη Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ!...

Ολυμπιακός: Στη Βαρκελώνη ο ΑμπιντάλΜε προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε την Πέμπτη ο Ερίκ Αμπιντάλ, με αποτέλεσμα να φουντώσουν εκ νέου οι φήμες που θέλoυν τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων» να βάζει τέλος στην καριέρα του και ν' αναλαμβάνει άμεσα τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο που έδωσε Μίτσελ στους παίκτες του, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να δει την οικογένειά του που διαμένει μόνιμα εκεί.
 Μάλιστα στο αεροδρόμιο ο Αμπιντάλ, όπου εθεάθη με τρεις αποσκευές, συνέπεσε χρονικά με την αναχώρηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πάντως την ίδια ώρα ο ισπανικός Τύπος επιμένει πως ο Γάλλος αμυντικός θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους Πειραιώτες για να αναλάβει πόστο στους «μπλαουγκράνα», με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει ότι αυτό το ταξίδι του γίνεται μόνο για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.
 Άξιο αναφοράς επίσης είναι το γεγονός ότι ο Αμπιντάλ επρόκειτο να δώσει το "παρών" σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, την Παρασκευή (14/11), ωστόσο τελικά δεν θα παρευρεθεί σε αυτήν προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις για την Μπαρτσελόνα. Από την πλευρά της και η ομάδα της Καταλονίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει προγραμματίσει κάποιο ραντεβού με τον παίκτη, επισημαίνοντας ότι η εν λόγω πρόταση συνεργασίας είχε γίνει προ διετίας και όχι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου