Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΟ: «Κανένα θέμα με Ρανιέρι»

Η δηλώσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι στην ΝΕΡΙΤ που τοποθετήθηκε για το θέμα των μικρών Εθνικών ομάδων «αδειάζοντας» ουσιαστικά την ΕΠΟ, έφερε προς στιγμήν αναστάτωση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έδειχνε διατεθειμένη να διακόψει από τώρα τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό. «Μη μου αποδίδετε ευθύνες που δεν μου αναλογούν», είπε χαρακτηριστικά o Iταλός τεχνικός στις δηλώσεις του κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προ ημερών δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας,
 Γιώργου Σαρρή, σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι η επιλογή των προπονητών έγινε μετά από αξιολόγηση των βιογραφικών τους από τον ίδιο τον Ρανιέρι. Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της πήρε θέση για το θέμα επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για την πρόκριση της στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων αλλά και σχολίων στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει πως δεν υφίσταται ζήτημα στη συνεργασία της με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά και συστηματικά για την επιτυχία της Εθνικής Ανδρών με απώτερο στόχο την πρόκριση της ομάδας μας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. Οτιδήποτε άλλο γράφεται, λέγεται, φημολογείται ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου