Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Βροχές και καταιγίδες θα ξεσπάσουν σ’ όλη την Ελλάδα!...

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Αναλυτικότερα ο καιρός διαμορφώνεται ως εξής:
 Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
 Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά.
 Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι από το απόγευμα πρόσκαιρα ισχυρές στις ανατολικές Κυκλάδες. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 Αττική Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα ανατολικά και βόρεια θα ενταθούν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου.
 Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου