Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΟΠΑΠ...Τζόκερ: αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων που κλήρωσαν τα «χρυσά» δελτία!

Τζόκερ: αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων που κλήρωσαν τα «χρυσά» δελτίαΔείτε τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ, πού μοίρασαν τα απίστευτα ποσά του Τζόκερ. Στα… ουράνια είναι από χθες το βράδυ οι δύο υπερτυχεροί του Τζόκερ, που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι αριθμοί 9, 14, 20, 24, 30 αλλά και το 16 (τζόκερ) θα τους… ακολουθούν για πάντα από εδώ και στο εξής αφού ήταν αυτοί που τους έκαναν εκατομμυριούχους! Τα δύο «χρυσά δελτία» του Τζόκερ, που χαρίζουν στους κατόχους τους 9.200.000 ευρώ έκαστο, αφού στην πρώτη κύρια κατηγορία τα κέρδη που διανεμήθηκαν ξεπέρασαν τελικώς τα 18 εκατομμύρια ευρώ, παίχτηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και στην Κόρινθο.
 Το πρακτορείο στην Πέλλα ανήκει στον Παραολυμπιονίκη Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του, ενώ το πρακτορείο της Κορίνθου είναι ένα απο τα παλαιότερα της πόλης και λειτουργεί απο το 1968. Ο Αναστάσιος Τσίου από την Πέλλα, παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, λίγο μετά την κλήρωση, έγραψε στο Facebook: «Μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά αλλά και την έκπληξή του που σε ένα εκ των δύο πρακτορείων που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο ήταν το δικό του. Ιδιοκτήτης του δεύτερου πρακτορείου του ΟΠΑΠ είναι ο Kώστας Μπαμπεδάκης, ο οποίος διατηρεί το πρακτορείο του στην Κόρινθο.
 «Το Γούρικο», όπως ονομάζεται. Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο, πατέρας τριών παιδιών παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από πέντε περίπου χρόνια το πρακτορείο. Λίγο μετά την κλήρωση σε δηλώσεις του στο sfendona.gr, Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το απίστευτο ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ” όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από τη χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό στο Τζόκερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου