Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Δώδεκα πελάτες είχε εξαπατήσει ο δικηγόρος «μαϊμού»

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMCΤουλάχιστον 12 πολίτες είχαν πέσει θύματα του 49χρονου που δεν είχε δικαίωμα να εξασκεί το επάγγελμά του, μετά την αφαίρεση της αδείας του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών. Ως τώρα, έχει προκύψει ότι τους απέσπασε 190.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα τακτοποιούσε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις τους!
 Ο «μαϊμού» δικηγόρος έδινε στα θύματά του πλαστές αποδείξεις για την παροχή των υπηρεσιών που δήθεν τους προσέφερε, ενώ και οι συναλλαγματικές που τους παρουσίαζε για την καταβολή παραστατικών αποδείχθηκε ότι δεν είχαν αντίκρισμα. Οι καταγγελίες στην Ασφάλεια άρχισαν να πέφτουν «βροχή» μετά τη σύλληψή του για αντιποίηση αρχής, πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα θύματα είναι πολύ περισσότερα.
Η κομπίνα του 49χρονου αποκαλύφθηκε όταν ζήτησε 450 ευρώ για υποτιθέμενες πληρωμές παραβόλων από μια 42χρονη πελάτισσά του, αλλά εκείνη αντιλήφθηκε ότι τα παράβολα που της έδωσε ήταν πλαστά. Όταν της ζήτησε άλλα 250 ευρώ, η γυναίκα κατέφυγε στην Ασφάλεια και του έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα με τα οποία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα, ο 49χρονος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου