Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. 55χρονος πέθανε σε διαγωνισμό για το ποιος θα φάει περισσότερα αυγά...αφου ειχε καταναλωσει τεραστια ποσοτητα αλκοολ!!....

Nekros-Avga-570Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του μπαρ. Ο 55χρονος Γκάρι Σιμς μπαίνοντας στο μαγαζί είδε έναν φίλο του να τρώει αυγά. Τότε για πλάκα τον προκάλεσε να κάνουν έναν διαγωνισμό για το ποιος θα φάει περισσότερα αυγά με μια κίνηση. Ο φίλος του δέχτηκε την πρόκληση και ο διαγωνισμός ξεκίνησε. Ο 55χρονος με μία κίνηση έβαλε μαζί τρία αυγά στο στόμα του. Μόλις κατάπιε όμως, έπεσε στο πάτωμα.
Το προσωπικό του μπαρ και πελάτες, τον σήκωσαν και τον έβαλαν σε μια καρέκλα. Ήταν όμως εμφανές ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Το ασθενοφόρο ήρθε για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο αλλά ο Σιμς είχε ήδη υποστεί καρδιακή ανακοπή.
Στις εξετάσεις που του έγιναν βρέθηκε ότι είχε 136 χιλιοστόγραμμα αλκοόλ σε 100 mls του αίματος - την ώρα που το νόμιμο όριο για την οδήγηση είναι 80 χιλιοστόγραμμα. Στη νεκροψία βρέθηκε ένα μακρύ κομμάτι 22 χιλιοστών-από το λευκό κομμάτι του αυγού που είχε αποφράξει τον δεξιό αεραγωγό του. Υπέστη υποξία λόγω έλλειψης οξυγόνου στον εγκέφαλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου