Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Απαγωγή 27χρονης: Γιατί οι κακοποιοί υποχρέωναν την κοπέλα να αλλάζει ρούχα…

Μετά από ολονύκτια κατάθεση η 27χρονη Βαρβάρα Μητσώνη -ανιψιά του Γιάννη Καϋμενάκη, εφοπλιστή και προέδρου της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης- κλήθηκε και σήμερα να βοηθήσει τους αστυνομικούς στη διαλεύκανση της απαγωγής και… δεκαήμερης ομηρίας της. Η κοπέλα που απήχθη στις 31 Οκτωβρίου από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, τελικώς αφέθηκε ελεύθερη το πρωί της Κυριακής αφού πρώτα η οικογένειά της κατέβαλα λύτρα ύψους 82.500 ευρώ. Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των στοιχείων που αποκαλύπτονται και βοηθούν τους αστυνομικούς να ανασυνθέσουν την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής ήρθε σήμερα στο φως.
 Όπως αποκαλύφθηκε, οι κακοποιοί υποχρέωναν την 27χρονη να αλλάζει ρούχα, θέλοντας να «διαγράψουν» πιθανά στοχεία από τα οποία ενδεχομένως να μπορούσε να ανιχνευθεί γενετικό υλικό των απαγωγέων. Το στοιχείο αυτό έρχεται να προστεθεί στη μεθοδολογία που ακολουθούσαν οι δράστες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους με τον Τάσο Μητσώνη, πατέρα της 27χρονης. Μιλούσαν από δύο κινητά τηλέφωνα εναλλακτικά από Ομόνοια,
 Παραλιακή λεωφόρο, Πετράλωνα και αλλού για να μπερδέψουν την αστυνομική έρευα και να αναγκάσουν τους άνδρες της ΕΑΣ να διασπάσουν τις δυνάμεις τους σε περισσότερες από μία περιοχές της Αθήνας, κερδίζοντας χρόνο ώστε να διαφύγουν. Σήμερα Δευτέρα, περίπου στις 9 το πρωί, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 27χρονης φοιτήτριας με ένα συμβατικό περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί για αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να αποφύγουν κάμερες και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να γυρίζουν γύρω-γύρω από το σπίτι στο ευρύτερο οικοδομικό τετράγωνο.
Τελικά μια γυναίκα αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό, μπήκε στην πολυκατοικία και πήρε την 27χρονη κοπέλα η οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο περιπολικό. Η 27χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής ντυμένη με φόρμα και αθλητικά παπούτσια, φαινόταν πως ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τον τρομερό εφιάλτη που βίωσε για δέκα ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου