Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!...«Περιμένουμε νέο μεγάλο σεισμό στις 23 Νοεμβρίου»

«Περιμένουμε νέο μεγάλο σεισμό στις 23 Νοεμβρίου»Ποιες οι προβλέψεις που έκανε γνωστός σεισμολόγος για νέο σεισμό; “Αναμενόμενο” χαρακτήρισε τον σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο ερευνητής σεισμολόγος, Ηλίας Τσιάπας στα parapolitika.gr.
 Μάλιστα η ομάδα του γνωστού σεισμολόγου, όπως ο ίδιος ανέφερε, είχε προβλέψει τους δύο σεισμούς από τις αρχές του μήνα με το ακριβές μέγεθος του σεισμού, αλλά και την ημερομηνία της πραγματοποίησής του, με μία μικρή απόκλιση ενός 24ωρου.
 Έπειτα από επικοινωνία του parapolitika.gr με τον γνωστό ερευνητή ο κος Τσιάπας αναφέρει πως “στις 23 Νοεμβρίου αναμένεται ακόμη μία μεγάλη σεισμική δόνηση στην Ελλάδα, από 5,1 έως και 5,6 Ρίχτερ. Φυσικά υπάρχουν και πιθανότητες εκτόνωσης γεγονός που θα μάθουμε, όπως και το ρήγμα το οποίο θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία”. Μάλιστα ο κος Τσιάπας, αναφέρει στα parapolitika.gr πως “ο επόμενος σεισμός που είναι πιθανό να σημειωθεί στη χώρα είναι λίγες μέρες μετά στις 6 Δεκεμβρίου και να είναι κλίμακας 6,2 Ρίχτερ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου