Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ..Το κατάπιε ζωντανό - Φρικτό θάνατο βρήκε 2χρονο αγοράκι στην Κίνα! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Το κατάπιε ζωντανό - Φρικτό θάνατο βρήκε 2χρονο αγοράκι στην Κίνα  Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις 2 χρονών στην Κίνα, όταν κατασπαράχθηκε από μια γουρούνα επειδή έπαιζε πολύ κοντά στα μικρά της. Ο 2χρονος Wei Tsao ή Keke, ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του, βρέθηκε μόνος του στο χοιροστάσιο της οικογένειάς του, όπου ένα θηλυκό γουρούνι είχε πρόσφατα γεννήσει.
 Μόλις ωστόσο πλησίασε άθελά του τα μικρά η υπερπροστατευτική μητέρα του επιτέθηκε με μανία. «Ακούσαμε τα ουρλιαχτά και βγήκαμε αμέσως έξω. Είδαμε από μακριά το γουρούνι να δαγκώνει το κεφαλάκι του Keke μας», ανέφερε συντετριμμένος 25χρονος Sun Tsai, πατέρας του μικρού, οι φωνές του οποίου ακούστηκαν σε όλο το χωριό στο Suining County, της ανατολικής επαρχίας Jiangsu. Οι ντόπιοι, μάλιστα που έφθασαν στο σημείο, αφού έδεσαν τη γουρούνα σε ένα δέντρο, την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου
. Μέσα στην κοιλιά της βρέθηκαν μαλλιά και θραύσματα από το κρανίο του Keke. «Είναι μια φρικτή τραγωδία. Αυτό που έκαναν στο γουρούνι δεν ήταν πράξη εκδίκησης, αλλά έπρεπε να αποδειχθεί στις Αρχές ότι όντως το άτυχο αγοράκι κατασπαράχτηκε από αυτή», ανέφερε ο 62χρονος τοπικός αξιωματούχος, Cheng Yuan, ενώ από την πλευρά του εκπρόσωπος της αστυνομίας συμπλήρωσε: «Τα θηλυκά γουρούνια είναι πολύ υπάκουα πλάσματα, ωστόσο όταν έχουν μόλις γεννήσει ή εγκυμονούν είναι τόσο προστατευτικά που δεν διστάζουν να επιτεθούν αν νιώσουν απειλή. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πρέπει να τα απομονώνουν στις φάρμες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου