Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Ηδονοβλεψίας γιατρός παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες 1.100 ασθενείς και νοσηλευτές...

Ηδονοβλεψίας γιατρός παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες 1.100 ασθενείς και νοσηλευτέςΣτο εδώλιο οδηγήθηκε την Τετάρτη ένας διακεκριμένος γιατρός από το Λονδίνο ο οποίος κατηγορείται ότι παρακολουθούσε και είχε καταγράψει τις προσωπικές στιγμές τουλάχιστον 1.100 ασθενών και νοσηλευτών μέσω ενός κυκλώματος από κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει στο νοσοκομείο αλλά και τα σπίτια τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 62χρονος Lam Hoe παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε στήσει ένα εξειδικευμένο σύστημα από κρυφές κάμερες σε τρένα, στην τουαλέτα του νοσοκομείου, σε σπίτια νοσηλευτών, ασθενών αλλά και παιδιών.
 Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο ηδονοβλεψίας γιατρός, πατέρας τριών παιδιών, κατέγραφε ακόμα και τους φίλους του που τυχόν τον επισκέπτονταν στο σπίτι του. «Καταχράστηκε την εμπιστοσύνη ανθρώπων που τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν. Ακόμα και εκείνοι που πήγαιναν στο γραφείο τους προκειμένου να τον συμβουλευτούν, έπεφταν θύματά του.» Σε όλες τις περιπτώσεις, ο γιατρός (ο οποίος ανήκε στο μητρώο του Εθνικού Συστήματος
Υγείας της Βρετανίας) είχε βιντεοσκοπήσει τα γεννητικά όργανα των θυμάτων του, τα οποία κατόπιν αποθήκευε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή. Ο ένοχος αποκαλύφθηκε όταν δύο γυναίκες ανακάλυψαν μία κρυφή κάμερα στο νοσοκομείο του Σαιντ Άντονυ. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο γιατρός φαίνεται να αντιμετωπίζει βαρύτατη ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου