Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Το σπαραχτικό μήνυμα του πατέρα του Α.Μεζάλα στο facebook....

`Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου οτι θα πληρώσουν οι δολοφόνοι` - Το σπαραχτικό μήνυμα του πατέρα του Α.Μεζάλα στο facebook Ο πόνος αβάσταχτος, η οργή περισσεύει, λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν, τα δάκρυα μόνο που κυλάνε στο αυλακωμένο από τον πόνο πρόσωπο του πατέρα του Λοχία Αναστάσιου Μεζάλα ισως μαρτυρούν τα συναισθήματα….ίσως…γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρφί στην καρδιά για έναν γονιό από το να θάβει το παιδί του.
 “Αθάνατος θα μείνεις αίμα απο το αίμα μου”
 γράφει στην φωτογραφία που επέλεξε να βάλει στον τοίχο του στο facebook το στέλεχος των ΑΝΕΛ στην Κέρκυρα, ο Δημήτρης Μεζάλας, ο χαροκαμένος πατέρας που σήμερα θρηνεί τον γιο του, το μοναχοπαίδι του…Τραγική ειρωνεία; Πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μεγάλωσε σαν μάνα τον Αναστάση.
 Η δευτερη σύζυγος του Δημήτρη Μεζάλα, την οποία ο Τάσος φώναζε μάνα. To σπαραχτικό μήνυμα του Δημήτρη Μεζάλα στο facebook για τον γιο του… “Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι. Θα πληρώσουν για τις περικοπές στην υγεία που στέρησαν την ζωή στην Αυρα μας και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την γυναίκα σου που λάτρευες.
 Ηθελες να είμαι υπερήφανος για σενα και είμαι παλικάρι μου… Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα έχουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας. Στ΄ορκίζομαι. Στις 4.00 το απόγευμα κηδεύονται από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου ο Αναστάσιος Μεζάλας και ο Γιώργος Ορφανίδης. Στις 4.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Πετρωτό Πάτρας θα γίνει η κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου