Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Στέλνουν τον Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ για να μιλήσει με την …Λαγκάρντ!

Ο κύριος Παπασταύρου είναι ο πασίγνωστος καταθέτης της λίστας Λαγκάρντ με το ιλιγγιώδες ποσό των 5,4 εκ. Ευρώ. Συνδικαιούχοι του λογαριασμού, μέλη της οικογενείας του. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, στο διεφθαρμένο κρατίδιο, όχι μόνον δεν κλήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις, αλλά αντίθετα, φιγουράρει ως πρωθυπουργικός σύμβουλος σε όλες τις κρίσιμες συναντήσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος αυτός, παρότι μεγαλοκαταθέτης σε Ελβετική τράπεζα, εστάλη από την Ελληνική κυβέρνηση για να διαπραγματευθεί με τους …
Ελβετούς, για το άνοιγμα των ..Ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία! Δηλαδή έστειλαν κάποιον για να κυνηγήσει τον εαυτό του! Το αποτέλεσμα; “δεν τα καταφέραμε, παρά την σκληρή διαπραγμάτευση με τους Ελβετούς“… Τόσο σκληρή, σαν ελβετικό, διάτρητο τυρί. Την Κυριακή θα ζήσουμε την συνέχεια της οπερέτας.
 Ο μεγαλοκαταθέτης της λίστας Λαγκάρντ, θα διαπραγματευθεί με την… Λαγκάρντ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα! Μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Αυτό όμως που δεν μπορεί ο κοινός νους να συλλάβει, είναι η εντύπωση που αποκομίζει η Λαγκάρντ και οι άλλοι ξένοι αξιωματούχοι για την ίδια την Ελλάδα. Εκτός εάν το κάνουμε επίτηδες για να τους δείξουμε ότι το ΔΝΤ δεν εκπροσωπεί την απόλυτη διαφθορά. Υπάρχουν και χειρότερα.

1 σχόλιο: