Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Πάτρα: Οι πόνοι στην πλάτη που αψήφησε της στοίχισαν τη ζωή!

Πάτρα: Οι πόνοι στην πλάτη που αψήφησε της στοίχισαν τη ζωή!Ο ξαφνικός θάνατος της νεαρής γυναίκας έχει σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρη την πόλη - Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή... Το απόγευμα θα γίνει η κηδεία της 36χρονης Σοφίας Νικολοπούλου, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους. Σύμφωνα με το thebest.gr, η κοπέλα είχε έντονους πόνους στην πλάτη από το βράδυ της Παρασκευής αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.
Το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 09.00, αισθάνθηκε έντονους πόνους στην περιοχή του στήθους και λιποθύμησε. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», αλλά δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή.
 Συντετριμμένοι οι γονείς της, Παναγιώτης, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και Αικατερίνη, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, αλλά και η αδελφή της Έφη Νικολοπούλου, η οποία διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή της Εγλυκάδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το χτύπημα της μοίρας. Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα θα πουν συγγενείς και φίλοι,σήμερα Δευτέρα, στις 4 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου