Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο.....Καραμπόλα 36 αυτοκινήτων με 4 νεκρούς στην Εγνατία!!!

Καραμπόλα 36 αυτοκινήτων με 4 νεκρούς στην Εγνατία (pics+video) - Το πρωί της Κυριακής...Καραμπόλα με μία νταλίκα και 35 IX αυτοκίνητα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλούρας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
 Ολα ξεκίνησαν όταν η νταλίκα προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας δεν κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα, που κατέπεσε με δύναμη στο πρώτο από τα ΙΧ που είχε μπροστά του.

 Αυτό με τη σειρά συμπαρέσυρε δεκάδες άλλα ΙΧ. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα , για τον πλήρη απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τροχαίο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, από το πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο η Πυροσβεστική ανέσυρε νεκρό τον οδηγό του, από τα άλλα ΙΧ αυτοκίνητα ανέσυρε τραυματισμένα τουλάχιστον 23 άτομα, ενώ 3 ακόμη άτομα ανασύρθηκαν νεκρά πριν προλάβει η Πυροσβεστική να προσεγγίσει στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου