Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. ΠΡΟΚΡΙΣΗ & ΟΜΟΡΦΙΑ... Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών

66D33A3EF1BBF170383C61F63E85C702.jpg Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων Γυναικών επικράτησε 10-6 της Ισπανίας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης και προκρίθηκε στον τελικό, διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο την Κυριακή κόντρα στην Ιταλία, όμως εξασφάλισε ήδη το μετάλλιο σε μια από τις μεγαλύτερες επι
τυχίες στο άθλημα.
 Από το πρώτο οκτάλεπτο, η Ελλάδα έκανε επίδειξη δύναμης, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Με την Ελευθερία Πλευρίτου και πάλι «πρώτο βιολί» στην επίθεση και τη Χρυσή Διαμαντοπούλου εγγύηση στο τέρμα, η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω, τροφοδότησε τις φουνταριστές, ενώ κέρδισε μπάλες στον παίκτη λιγότερο με την επιθετική άμυνα που επέλεξε ο Γιώργος Μορφέσης.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 6-2, 9-4, 10-6 Σκόρερ Ελλάδας: Πλευρίτου Ελ. 3, Χαραλαμπίδου Στ. 3, Ελευθεριάδου 2, Χαραλαμπίδου Ι. 1, Χυδηριώτη 1 «Συγχαρητήρια πολλά στα κορίτσια. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Αυτό ήταν το μυστικό της συνταγής Οι ελληνικές ομάδες μόνο έτσι μπορούν να νικούν τέτοια παιχνίδια. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Και η Ιταλία το ίδιο. Δίκαια αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τελικό.
 Θα επιδιώξουμε να μην επηρεαστούμε από το κλίμα στο κολυμβητήριο, όπου θα είναι φανατισμένο το κοινό υπέρ των Ιταλίδων και ελπίζουμε να μην είναι επηρεασμένοι οι διαιτητές.
 Όμως, να ξέρετε είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και για μια κακή εις βάρος μας διαιτησία. Έτσι, ώστε να είμαστε συγκεκντρωμένοι και να απολαύσουμε τον τελικό, με στόχο πάντα τη νίκη και το τρόπαιο» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου