Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

AUTO. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!...Διαστημική εμφάνιση και 785 ίπποι για το νέο Nissan GT-R!

Όταν το καλοκαίρι παρουσιαζόταν στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το νέο πρωτότυπο μοντέλο Concept 2020 Vision Gran Turismo από τη Nissan, όλοι εξέφραζαν το θαυμασμό τους και σιγοψιθυριζόταν ότι ένα τέτοιο μοντέλο, αν έβγαινε στην παραγωγή θα «έκλεβε» τις εντυπώσεις από το στιλ και τις επιδόσεις του.
Το Concept 2020 Vision Gran
Turismo κατασκευάστηκε για το ομώνυμο videogame της Sony από μία ομάδα νέων σχεδιαστών της Nissan Design Europe στο Λονδίνο και πρόκειται για ένα 2+2 θέσεων supercar με πολύ αεροδυναμικό design, έντονες ακμές στο αμάξωμά του και μεγάλους αεραγωγούς ψύξης για το μοτέρ του στο μπροστινό καπό. Τώρα λοιπόν, οι νεότερες πληροφορίες θέλουν το εν λόγω concept να αποτελεί στην ουσία τη νέα γενιά του Nissan GT-R, το οποίο προβλέπεται να λανσαριστεί το 2018.
Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το νέο ιαπωνικό sportcar πέρα από το σχεδιαστικό προφίλ του Concept 2020 Vision Gran Turismo να τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από έναν twin-turbo 3,8 λτ. V6 κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 785 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Τέλος όλα τα παραπάνω θα επαληθευθούν σύντομα, καθώς πηγές αναφέρουν ότι στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο την άνοιξη του 2015 θα κάνει ντεμπούτο το νέο πρωτότυπο Nissan GT-R, για να ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου