Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο φονιά της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα!...

87C1936A7A3AE048C071474F3DF037CF.jpgΣε νίκη του φιλοζωικού κινήματος -η οποία, ωστόσο, δεν μπορεί να φέρει την άτυχη σκυλίτσα πίσω στη ζωή- εξελίχθηκε η υπόθεση της αδέσποτης «Μάγκυ», την οποία τραυμάτισε θανάσιμα ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Νέα Στύρα Ευβοίας.
 Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επικύρωσε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ στον ταβερνιάρη, ενώ έπεται και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, μετά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του από το Λιμεναρχείο της περιοχής.
 Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε καταθέσει ένσταση για το πρόστιμο, η οποία και απορρίφθηκε, καθώς την Παρασκευή το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την επικύρωση του προστίμου των 30.000 ευρώ, καλώντας τον να το καταβάλει. Η άτυχη «Μάγκυ» θανατώθηκε με ευθανασία, καθώς δεν ήταν δυνατή η αντιμετώπιση των τραυμάτων της.
 Ο φόνος της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στην περιοχή όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οδηγώντας και σε κινητοποιήσεις μπροστά στο εστιατόριο του δράστη. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Διαύγειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου