Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Απανωτές εκρήξεις σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο – 2 νεκροί – Όλο το χρονικό



Πανικός στο Π. Φάληρο από επικίνδυνη πυρκαγιά με εκρήξεις - Πυροσβέστης μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του - Απεγκλώβισαν μία γυναίκαΛίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, σημειώθηκαν απανωτές εκρήξεις σε κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο…
Σύμφωνα με πληροφορίες του 4news.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε όταν ο (ηλικιωμένος ) πατέρας του ιδιοκτήτη του καταστήματος που διαμένει σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, προσπάθησε να κάνει μια εργασία οξυγονοκόλλησης. Στον ίδιο χώρο, όμως, υπήρχαν αρκετές ποσότητες ασετιλίνης.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (30 πυροσβέστες με 10 οχήματα).
Λίγη ώρα αργότερα, οι φόβοι για πιθανώς εγκλωβισμένα άτομα στα πάνω διαμερίσματα της πολυκατοικίας, επιβεβαιώθηκαν. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν, με αυτοθυσία, δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία ηλικιωμένη, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς. Όμως ένας πυροσβέστης, έχασε τη ζωή του, ενώ λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε απανθρακωμένο το πτώμα μιας γυναίκας.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά λίγο μετά τις 23:50.
πριν τις 21:00 το βράδυ, σημειώθηκαν απανωτές εκρήξεις σε κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο… Σύμφωνα με πληροφορίες  η φωτιά εκδηλώθηκε όταν ο (ηλικιωμένος ) πατέρας του ιδιοκτήτη του καταστήματος που διαμένει σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, προσπάθησε να κάνει μια εργασία οξυγονοκόλλησης.
 Στον ίδιο χώρο, όμως, υπήρχαν αρκετές ποσότητες ασετιλίνης. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (30 πυροσβέστες με 10 οχήματα). Λίγη ώρα αργότερα, οι φόβοι για πιθανώς εγκλωβισμένα άτομα στα πάνω διαμερίσματα της πολυκατοικίας, επιβεβαιώθηκαν. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν, με αυτοθυσία, δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία ηλικιωμένη, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς. Όμως ένας πυροσβέστης, έχασε τη ζωή του, ενώ λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε απανθρακωμένο το πτώμα μιας γυναίκας.
 Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά λίγο μετά τις 23:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου