Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. Γιατί τέλος το facebook για τους Ρώσους.....

Γιατί τέλος το facebook για τους ΡώσουςΓιατί 3 ημέρες διορίας δίνει η Ρωσία πριν μπλοκάρει το Facebook; Γιατί η ρωσική υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου στο διαδίκτυο (Roscomnadzor) θα μπλοκάρει το Facebook; Στη «μαύρη» λίστα των απαγορευμένων ιστοσελίδων στη Ρωσία προσέθεσε η ρωσική υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου στο διαδίκτυο το Facebook (Roscomnadzor).
 Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχει στη διάθεσή της τρεις ημέρες για να αποσύρει το περιεχόμενο (διαφημίσεις τσιγάρων με χαρμάνια που θυμίζουν μαριχουάνα) πριν η Roscomnadzor διακόψει οριστικά την πρόσβασή του για Ρώσους πολίτες. «Το Facebook εντοπίστηκε να παραβιάζει δύο φορές τους σχετικούς κανόνες και με την τρίτη φορά μπήκε στη μαύρη λίστα
. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους παρόχους» δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας. Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση των ρωσικών αρχών ήταν το γεγονός ότι η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης άρχισε από τη Δευτέρα να διαφημίζει χαρμάνια καπνού με την ονομασία «spice».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου