Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ. Πώς μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει της πείνας....

Πώς μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει της πείνας [φωτο]Πώς μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει από την πείνα; Δείτε τη φωτογραφία με το αξιαγάπητο αγοράκι που πέθανε της πείνας με φρικτό θάνατο. Άλλη μια ασύλληπτη υπόθεση αποτρόπαιας κακοποίησης παιδιού, έρχεται στο προσκήνιο στην Βρετανία, με την δίκη της 43χρονης μητέρας Αμάντα Χάτον, η οποία κατηγορείται ότι άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από την πείνα. Το αγόρι βρέθηκε μουμιοποιημένο το 2011 στην κούνια του.
 Η αλκοολική μητέρα, αρνείται ότι ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού, γεγονός που απέκρυψε για να εισπράττει επιδόματα. Ο άτυχος Hamzah Khan άφησε την τελευταία του πνοή, στις 15 Δεκεμβρίου του 2009 στο σπίτι του, στο Μπράντφορντ, στο δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας. Εντοπίστηκε δυο χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 2011, μουμιοποιημένος στην κούνια του. To παιδί παρότι ήταν 4 ½ ετών όταν κόπηκε το νήμα της ζωής του, βρέθηκε μαζί με ένα αρκουδάκι και φορούσε ρούχα για βρέφη 6-9 μηνών τα οποία του έκαναν, καθώς η ανάπτυξή του είχε ανασταλεί λόγω του υποσιτισμού του επί μακρά περίοδο. Υπεύθυνη για την τραγική κατάληξη, θεωρείται η ίδια η μητέρα του, Αμάντα Χάτον, 43 ετών, που κάθεται στο εδώλιο,
 κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, αφού όπως προκύπτει άφησε το παιδί της να πεθάνει της πείνας.paidi-agglia Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Χάτον είναι αλκοολική, κάνει χρήση κάναβης και είχε χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού. Είχε παραμελήσει το παιδί και αδιαφορούσε σε τέτοιο βαθμό που δεν φρόντιζε να του παρέχει ούτε καν την απαραίτητη για την επιβίωση τροφή, οδηγώντας τον με μαθηματική βεβαιότητα σε έναν φρικτό θάνατο. Η αποτρόπαιη ανακάλυψη του μουμιοποιημένου πτώματος του παιδιού έγινε μετά από συνομιλία που είχε με την 43χρονη μητέρα, τοπικός αρμόδιος καθώς και μετά από τα παράπονα γειτόνων για την δυσωδία που προερχόταν από την κατοικία της κατηγορούμενης.
Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και βρήκε μια τρώγλη. «Αυτά που ανακάλυψαν τάραξαν ακόμη και τους πιο σκληραγωγημένους αστυνομικούς» είπε ο δημόσιος κατήγορος, παραθέτοντας συνταρακτικές λεπτομέρειες, όπως ότι το χαλί δεν φαινόταν, καθώς ήταν σκεπασμένο από σκουπίδια. Σύμφωνα με τον κατήγορο, μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατο του παιδιού, η Χάτον παρήγγειλε πίτσα σαν να μη συνέβαινε τίποτα, χωρίς να κάνει κανένα τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια, ενώ το επόμενο διάστημα, η κατάσταση της χειροτέρεψε και κατέληξε να πίνει ένα μπουκάλι βότκα ημερησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου