Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Στο δρόμο που... χάραξε η ΑΕΚ!

Το “παράδειγμα” της ΑΕΚ, η οποία υποβιβάστηκε στη Football League 2 για να "καθαρίσει" από τα χρέη, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες Οι συγκεκριμένες ομάδες πρόκειται να εκμεταλλευθούν τον υποβιβασμό τους στη νέα ενοποιημένη Γ' και Δ' Εθνική, η οποία είναι ερασιτεχνική κατηγορία.
 Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία πτωχεύει και διαλύεται και οι ομάδες θα επιχειρήσουν να επανέλθουν καθαρές στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως ακριβώς συμβαίνει με την ΑΕΚ. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Goal, η ''Ένωση'' δεν θα είναι μόνη ομάδα που θα επιλέξει τον συγκεκριμένο... δρόμο. Το “σενάριο” της διαγραφής των χρεών με την μετατροπή των ομάδων από ΠΑΕ σε ερασιτεχνική σωματεία μέσω του υποβιβασμού στην τρίτη εθνική κατηγορία είναι ελκυστικό και ήδη το ακολούθησε και η Κέρκυρα.
 Σειρά φαίνεται πως παίρνουν κι άλλες ομάδες. Στην Λάρισα εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πέσει η ΑΕΛ στην Γ' Εθνική και να ξεκινήσει "καθαρή" την πορεία για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Το ίδιο σενάριο εξετάζεται αυτή τη στιγμή και από άλλες δύο ομάδες της Football League, τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα. Την Πέμπτη που λήγει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα φανεί ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τον δρόμο των ΑΕΚ και Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου