Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. Μελισσανίδης σε Σαμαρά: «Γήπεδο και πρωτάθλημα για την ΑΕΚ»

Στο Ζάππειο βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για μία εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών και μάλιστα είχε μία τυχαία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.
 Στο Ζάππειο βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για μία εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών και μάλιστα είχε μία τυχαία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο άνδρες μάλιστα είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό και συνομίλησαν για περισσότερο από 20 λεπτά για αρκετά θέματα αλλά κυρίως τον σύνδεσμο εταιρειών εμπορίας Πετρελαιοειδών.
 Κάποια στιγμή της κουβέντας τους έγινε αναφορά και στην ΑΕΚ με τον «Τίγρη» να λέει με νόημα πως τα επόμενα χρόνια της ανήκουν αφού θα δημιουργήσει νέο γήπεδο και ταυτόχρονα θα συνδυάσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος «Και γήπεδο, και πρωτάθλημα.
 Αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ να είστε σίγουροι. Σε 2 χρόνια θα έχουμε και γήπεδο, ενώ θα πάρουμε και το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια που σύμφωνα με μαρτυρίες χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου