Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ! Σάλος με την σύλληψη παιδεραστή στα Πετράλωνα: Είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές αλλά αφέθηκε ελεύθερος!!

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός ανώμαλου 40χρονου για παιδεραστία στα Πετράλωνα,ο οποίος ασελγούσε σε παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι... 13 ετών την ώρα που εκείνα επέστρεφαν αμέριμνα από το σχολείο...
 Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό το κτήνος, τα τελευταία πέντε χρόνια,παρακολουθούσε τα παιδιά που γυρνούσαν ασυνόδευτα από το σχολείο,και προσποιούμενος τον αστυνομικό που ψάχνει για ναρκωτικά τα έπειθε να τον ακολουθήσουν ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο 40χρονος που ήταν υπάλληλος κούριερ και πα-τέρας ενός 18χρονου αγοριού,άλλαζε συχνά τις μοτοσικλέτες με τις οποίες εργαζόταν για να μην δίνει στόχο στους γείτονες και τους οικείους των παιδιών,για αυτό δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει γρήγορα και η αστυνομία παρά τις πολλές καταγγελίες που δέχθηκε.
 Οι αστυνομικοί αφού γνώριζαν ότι κινείτε με μοτοσικλέτα,ερευνούσαν σε όλα τα σχολεία σε περιοχές όπως τα Πατήσια, η Νέα Ιωνία ή η Νέα Φιλαδέλφεια όπου είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα Πετράλωνα όπου μένει.Όπως αποκαλύφθηκε έχει επιτεθεί έως τώρα ακολουθώντας σχεδόν πάντα την ίδια τακτική σε τουλάχιστον 21 μικρά κορίτσια.Οι ηλικίες των θυμάτων συγκλονίζουν.
 Τα παιδιά είχαν ηλικία από 8 έως 13 ετών. Με έκπληξη τους οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν παλιός τους γνώριμος, ότι είχε ήδη καταδικαστεί άλλες δύο φορές, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους!!Και εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα: Θα δικαστεί ποτέ για το έγκλημα που διέπραξε ο εισαγγελέας που τον άφησε ελεύθερο;Είναι ο ίδιος πατέρας; Αν συνέβαινε στο δικό του παιδί,ο κατηγορούμενος,θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου