Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ. Θεσσαλονίκη: Βαρύτατες ποινές για βαρύτατα εγκλήματα.....

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 40χρονος αλβανικής υπηκοότητος, που πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε 47χρονη γυναίκα. Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως, 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.
 Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2008 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι δύο δράστες, είχαν γνωρίσει την άτυχη γυναίκα σε μπαρ της περιοχής. Αφού πέρασαν κάποιο χρόνο μαζί της, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, έφυγαν και την περίμεναν έξω από το σπίτι της. Εκεί, ο 40χρονος, αφού πρώτα τη χτύπησε, στη συνέχεια τύλιξε το μπουφάν της γύρω από το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
 Χαρακτηριστικό της απίστευτης βαρβαρότητας είναι το ότι τη στιγμή που η 47χρονη γυναίκα ψυχορραγούσε, ο 40χρονος τη βίασε. Μετά από αυτές τις φρικιαστικές πράξεις, σαν να μην έτρεχε απολύτως τίποτε, οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν απ' αυτό ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας.
 Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αρκετές μέρες αργότερα όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που διέμενε στο εξωτερικό, ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της γυναίκας μέσα στο σπίτι και μετά από έρευνες οδηγήθηκα στους δύο κατηγορούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου