Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

SUPER LEAGUE. Σχεδιαζουν προωρη φιεστα στο Καραισκακη.....

Ο Μίτσελ συνεχίζει με Βλαχοδήμο στην ενδεκάδα, βάζει Μανιάτη στον άξονα ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσον θα ξεκινήσει βασικός ο Μέγιερι ή ο Κάρολ στο ματς-φιέστα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
 Στις δοκιμές που έκανε ο Μίτσελ το Σάββατο υπήρχαν πάλι πολλά... μπερδέματα. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν απόλυτα βέβαιοι για το σχήμα που ετοιμάζει για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Αυτό που προέκυπτε ωστόσο από άλλη μία προπόνηση ήταν πως οι Πειραιώτες θα έχουν στο βασικό τους σχήμα τον Μανιάτη και τον Βλαχοδήμο. Για την θέση του γκολκίπερ δεν ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Μέγιερι. Τον Ούγγρο τον έχει δοκιμάσει πιο πολύ ο Μίτσελ όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια.
 Δεξί μπακ θα είναι ο Παπάζογλου και στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανωλάς. Αριστερό μπακ θα είναι ο Χολέμπας.
 Στο κέντρο θα είναι οι Μανιάτης και Φέισα και πιο μπροστά ως επιτελικός ο Μασάντο. Δεξί χαφ θα είναι ο Βλαχοδήμος, αριστερό ο Αμπντούν και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ. Ο Φουστέρ που κάνει την επάνοδό του μετά από δύο μήνες ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής μπαίνοντας ως αλλαγή στην αναμέτρηση ενώ υπάρχουν και οι Γκρέκο και Σιόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου