Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ. "Tα λουκέτα αυξάνουν το χρέος της χώρας"

Ο Γιοχάνες Χαν ανακοίνωσε οτι η Ελλάδα έχει 700.000 επιχειρήσεις και πρέπει να... υποστηριχθούν άμεσα ώστε να μην χαθούν άλλες θέσεις εργασίας. Αυτός γνωρίζει περισσότερα απο τους Ελληνες που μας κυβερνούν και συνεχίζουν να μας χρεώνουν με το ληστρικό ΤΕΒΕ που το ονόμασαν ΟΑΕΕ για να ξεχαστεί το παλιό κακό ΤΕΒΕ.
 Η Ελλάδα χρειάζεται θέσεις εργασίας. Επειδή καμία κυβέρνηση δεν είχε ούτε έχει πρόγραμμα άμεσα εφαρμόσιμο για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να απαλλάξει από την εγκληματική απαίτηση του ΤΕΒΕ -ΟΑΕΕ για εισφορά 440€ κάθε μήνα, όποιο επαγγελματία επιθυμεί. Συμψηφισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα προηγούμενα έτη σε κατώτερη κατηγορία ασφάλισης ,και ελεύθερη επιλογή κατηγορίας ασφάλισης.
 Ετσι θα σταματήσουν τα λουκέτα κατά 70%. Ετσι θα σωθούν θέσεις εργασίας. Σε αυτή τη χρονική και οικονομική συγκυρία, οφείλουν ληξιπρόθεσμα στο ΤΕΒΕ -ΟΑΕΕ 500.000 επαγγελματίες, οι οποίοι ίσα που επιβιώνουν και δεν θα μπορέσουν πότε να εξοφλήσουν το συσσωρευόμενο χρέος το οποίο θα τους οδηγήσει στη φυλακή για κακούργημα. Κάθε άλλη προσέγγιση ή μη προσέγγιση του προβλήματος είναι εκτός τόπου και χρόνου. ΧΡΕΩΣΗ – ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ – ΛΟΥΚΕΤΟ – ΑΝΕΡΓΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ - ΦΥΛΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου