Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ. Σε σοβαρο τροχαιο ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ.....

notis sfakianakisΆδικα περίμεναν οι θαυμαστές του το Νότη Σφακιανάκη χθες το βράδυ στην «Ιερά Οδό». Ο τραγουδιστής τράκαρε με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή, ενώ κατευθυνόταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.
 Το αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη συγκρούστηκε με άλλο όχημα στη συμβολή των οδών Δήμητρας και Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Βούλα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 5 Ιανουαρίου. Αμέσως στο σημείο που τράκαρε έσπευσαν η τροχαία και η πυροσβεστική.
 Και οι δυο οδηγοί των οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για πτοληπτικούς προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Περισσότερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
 Ο Νότης Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι δεν θα εμφανιστεί στην “Ιερά Οδό”, όπου τραγουδά με τη Φανή Δρακοπούλου και τους Mamacita on Fire. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο ξεκίνησε κανονικά και λίγο πριν το συγκρότημα Mamacita on fire κατέβει από την σκηνή, οι άνθρωποι του μαγαζιού ενημέρωσαν τον κόσμο ότι η εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη ακυρώνεται, λόγω τροχαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου