Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Λενε...λενε...αλλα στο τελος εδω καταληγουν...

Μας βρίζουν, αλλά επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές Μια στο καρφί και μια στο πέταλο είναι οι Αυστριακοί με την Ελλάδα. Ωστόσο επιλέφουν τις ομορφιές της για τις διακοπές τους. Στην πρώτη θέση όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αυστριακών ως τουριστικός προορισμός επανήλθε η Ελλάδα, έπειτα από τη μείωση που είχε καταγράψει ο αριθμός των αφίξεών τους στη χώρα μας τις δύο προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας, Γιόζεφ Πέτερλαϊτνερ.
 Στις δηλώσεις του, σε αυστριακές εφημερίδες «Κλάινε Τσάιτουνγκ» και «Εστεραϊχ», ο κ. Πέτερλαϊτνερ επισημαίνει πως, παρά τις μειώσεις στις κρατήσεις το 2011 και το 2012, η Ελλάδα ήταν την περασμένη χρονιά ο σημαντικότερος αεροπορικός προορισμός των Αυστριακών.
 Σημειώνει ακόμη, πως ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI εκτιμά ότι ο ελληνικός τουρισμός θα ανακάμψει γρήγορα και ήδη, όπως αναφέρει, η Ελλάδα βρίσκεται φέτος πρώτη σε κρατήσεις στο σύνολο της αυστριακής τουριστικής αγοράς, με δεύτερη την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου